Image

 

In- en  Verkoop
 

 

Wilt u een gebruikte auto aanschaffen? Dan bent u hier op de juiste plek beland. Bij Jonkheer & Bakker by Bleekemolen beschikken we over een uitgebreid aanbod occasions. Bekijk het overzicht van alle auto’s eenvoudig op onze site. Of bezoek onze showroom als u de auto’s van dichtbij wilt zien en ervaren. Mocht de auto die u zoekt niet tussen onze voorraad staan gaan we ook graag op basis van een zoekopdracht voor u aan het werk. 

Naast onze eigen voorraad kunt u bij ons op de website ook de voorraad BMW's van Duitse aanbieders bekijken. Ziet u de voor u geschikte auto? Wij importeren deze auto voor u zodat u er zelf geen omkijken meer naar heeft. 

Als u zelf geen behoefte heeft om uw auto te verkopen kunt u de verkoop van uw auto overlaten aan ons team van experts. Consignatie verkoop bespaart u een aanzienlijke hoeveelheid tijd en moeite. 

Meer weten over wat Jonkheer & Bakker by Bleekemolen voor u kan betekenen bij één van de bovenstaande diensten? Klik op de onderstaande menu's voor meer informatie: