Image

 

Werkplaats

 

 

Als u in uw auto gaat rijden, dan wilt u natuurlijk wel dat u keer op keer veilig de weg op kunt. Het periodiek laten onderhouden van uw auto is daarom altijd een verstandige beslissing. Regelmatig onderhoud is belangrijk voor uw eigen veiligheid en voor een langere levensduur van uw auto. Bij Jonkheer & Bakker by Bleekemolen ontvangt u een eerlijk advies en verzorgen wij graag het onderhoud van uw auto. Onze specialisatie ligt al ruim 40 jaar bij BMW en Mini, echter is onze werkplaats zo ingericht dat u met alle merken en type auto’s bij ons terecht kunt.

Wij vinden uw veiligheid een belangrijke zaak en controleren uw wagen zeer zorgvuldig. Of het nu gaat om een APKonderhoudsbeurt of een bandenwissel: bij ons wordt er altijd op een professionele en zorgvuldige manier gewerkt. Onmisbaar hierbij is natuurlijk goed en gemotiveerd personeel. Jonkheer & Bakker by Bleekemolen heeft goed opgeleide, gekwalificeerde monteurs in dienst en alle diagnose- en afstelapparatuur welke nodig zijn om kwalitatief goed onderhoud te waarborgen. 

Wij vinden het belangrijk dat afspraken goed nagekomen worden en mogelijke reparaties vooraf met u worden afgestemd. Reparaties worden daarom pas na overleg en met goedkeuring uitgevoerd, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Betrouwbaarheid en transparantie zijn binnen ons autobedrijf erg belangrijk. Voor schade, onderhoud of autoproblemen bent u bij Jonkheer & Bakker by Bleekemolen aan het juiste adres!

Vakkennis en reparatie
Bij grotere bedrijven (en zeker bij de dealerbedrijven) is een werkplaatstarief van € 102,00 en hoger al heel normaal tegenwoordig. Vaak netjes verpakt in zogenaamde standaardprijzen voor uitgevoerde werkzaamheden waardoor het voor klanten ondoorzichtig is hoeveel er nu betaald wordt per gewerkt uur. Op onze website vermelden we duidelijk ons tarieven overzicht zodat u exact weet wat wij rekenen.

Voor BMW en Mini hebben wij originele uitleesapparatuur met alle mogelijkheden die een dealer ook heeft. En dankzij onze moderne SNAP-ON uitleesapparatuur zijn wij in staat elke moderne auto te kunnen uitlezen en repareren.  

Ook als u nog (fabrieks)garantie heeft bij de dealer blijft deze gewoon behouden omdat we met originele apparatuur en onderdelen werken.

Jonkheer & Bakker by Bleekemolen betekent goede service met goede kwaliteit voor een eerlijke prijs!

Vervangend vervoer
Is uw auto in onze werkplaats voor onderhoud of reparatie en wilt u toch mobiel blijven? Geen probleem. Wanneer u uw auto onderbrengt bij Jonkheer & Bakker by Bleekemolen kan er worden gerekend op de beste service. Zo kan er gebruik worden gemaakt van een vervangende auto of een leenfiets. Natuurlijk houden wij u weer op de hoogte wanneer uw auto klaar is, maar in de tussentijd blijft u mobiel!

Wachtruimte
Heeft u een afspraak in onze werkplaats en heeft u verder geen afspraken of verplichtingen? Terwijl de monteurs uw auto onderhouden en de wachttijd zo kort mogelijk proberen te houden kunt u verblijven in onze gastvrije en comfortabele wachtruimte waar u kunt lezen of werken. De koffie is vers en u kunt gebruik maken van Wifi en stroom.

 

werkplaats