Image

 

Over ons

“Door zijn continue streven naar kwaliteit kwam hij al vrij snel terecht in het exclusievere en niet alledaagse segment”.

 

 

‚ÄčBleekemolen Motor Werken | Jonkheer & Bakker, een BMW en Mini gespecialiseerd autobedrijf met ruim 40 jaar ervaring.

In 2016 nam Bleekemolen het bedrijf over van Jan Jonkheer. Al snel voelde hij zijn passie en creativiteit in het vak groeien. Door zijn unieke kennis van zowel onder als boven de motorkap viel hij snel op in de autobranche. Hoe kan het ook anders, als je uit een gerenommeerde autofamilie komt.

Dit prikkelde hem alleen maar meer om nog verder te ontwikkelen, inmiddels is de werkplaats van Bleekemolen continue vol. Ook de showroom laat een diversiteit zien in aanbod.

Nick zijn specialisatie in BMW onderscheidt hem van zijn collega’s, voor diagnoses en storingen zoeken komen klanten van ver gereden.

Onderhoud en spuitwerk wordt vanaf dag 1 in eigen huis gedaan en inmiddels is er ook een eigen schadeherstel afdeling, voorzien van alle benodigde gereedschappen. Ook hier staan mensen die dezelfde drive naar verbetering en kwaliteit hebben, deze combinatie heeft Bleekemolen naar een hoger niveau getild.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u weten wat we doen? Iedereen is welkom voor een kopje koffie.

 

CzDlXmbWujzo6He5JCyKvT78bN2kgJ6sarMpRNRb.jpg